آیا از نحوه نگهداری سیب درون سردخانه اطلاع دارید؟ آیا می دانید چه عواملی باعث خراب شدن سیب می شود؟
سیب بر خلاف ظاهر سفت و محکمی که دارد اگر درون سردخانه درست و اصولی نگهداری نگردد خراب خواهد شد. یکی از روش هایی که مدت زمان ماندگاری سیب را افزایش و فاسد شدن آن را کاهش می دهد استفاده از قرص نانو می باشد که درون کیسه های سیب قرار گرفته و با مواد قندی که از خود آزاد می کند مانع جذب اتیلن می شود. این قرص ها کاملا ارگانیک و سازگار با سیب می باشد و ماندگاری این محصول را با رعایت روش های اصولی نگهداری، در سردخانه حدود یک سال افزایش می دهد.