آیا از نگهداری صحیح انگور در سردخانه اطلاعی دارید؟ آیا میدانید نگهداری نادرست این میوه باعث بیماری قارچی می گردد؟
انگور یکی از محصولات کشاورزی است که نوع مرغوب و با کیفیت آن از ایران به کشورهای دیگر صادر می شود و سالانه مقادیر زیادی از آن جهت مصرف داخل در سردخانه ها نگهداری می شود که نگهداری نادرست این محصول ضایعات زیادی را در بر خواهد داشت. یکی از روش های متداولی که امروزه برای نگهداری انگور در سردخانه و همچنین عرضه در بازار خارج مرسوم است استفاده از ورقه های سولفورپد می باشد که برای مبارزه و کنترل بیماری های قارچی در جعبه های انگور قرار داده می شود. این ورقه به محض تماس با رطوبت، گاز دی اکسید سولفور تولید کرده و مانع فساد انگور شده و ماندگاری این میوه را تا حد زیادی بالا می برد. ورقه سولفورپد در سه وزن 5، 7 و 10 گرمی در بازار وجود دارد و توصیه می شود در سبد های زیر 5 کیلو سولفورپد 5 گرمی، سبد بین 5 الی 7 کیلوگرم سولفور پد 7 گرمی و برای سبدهای بالاتر از 7 کیلوگرم سولفور پد 10 گرمی استفاده گردد.